пон - пет: 09:00 - 20:00 ; саб: 09:00 - 18:00

НОВО

Calypso – висечки ЛЕД лустер 3000K

27,900ден
Додади во кошничка

Penelope – Црн Лед лустер

13,900ден
Додади во кошничка

Вградна Магнетна Шина 1м (за под гипс)

2,600ден
Додади во кошничка

Belinda – Бел висечки лустер 1xE27

1,290ден
Додади во кошничка

Belinda – Црн висечки лустер 1xE27

1,290ден
Додади во кошничка

Aria – рефлектор за на шина, ЦРН • 1*GU10

600ден
Додади во кошничка

Aria – рефлектор за на шина, БЕЛ • 1*GU10

600ден
Додади во кошничка

Maggie – рефлектор за на шина, БЕЛ • 1*GU10

750ден
Додади во кошничка

Maggie – рефлектор за на шина, ЦРН • 1*GU10

750ден
Додади во кошничка

Magnolia • Подна Ламба 40W

41,590ден
Додади во кошничка

Nola • Црна ЛЕД Плафонерка ф400 – 36w

2,900ден
Додади во кошничка

Nola • Црна ЛЕД Плафонерка ф500 – 50w

3,900ден
Додади во кошничка

Nola • Бела ЛЕД Плафонерка ф400 – 36w

2,900ден
Додади во кошничка

Nola • Бела ЛЕД Плафонерка ф500 – 50w

3,900ден
Додади во кошничка

Alma – Бел Висечки Лустер 4xE27

9,990ден
Додади во кошничка

Alma – ЦРН Висечки Лустер 4xE27

9,990ден
Додади во кошничка

Aguro -Златна ЛЕД ѕидна светилка 50cm 3000K

2,990ден
Додади во кошничка

Aguro -Златна ЛЕД ѕидна светилка 40cm 3000K

2,290ден
Додади во кошничка

Chloe – Златен ЛЕД Лустер 120cm 24w – 3000K

7,990ден
Додади во кошничка

Diana – Црна вис. Светилка круг 15W 3000K

2,490ден
Додади во кошничка

Amara – Црна Подна Ламба 3xE27

5,990ден
Додади во кошничка

Вградна Магнетна Шина 3м (за под гипс)

7,800ден
Додади во кошничка

Вградна Магнетна Шина 2м (за под гипс)

5,200ден
Додади во кошничка

SMART Димабилна Магнетна Светилка со зглоб 12w (2700k-6500k)

4,990ден
Додади во кошничка

SMART Димабилна Магнетна Светилка со зглоб 6w (2700k-6500k)

3,490ден
Додади во кошничка

SMART Димабилен рефлектор за магнетна шина 20w (2700k-6500k)

4,290ден
Додади во кошничка

SMART Димабилен рефлектор за магнетна шина 12w (2700k-6500k)

3,290ден
Додади во кошничка

SMART Димабилен рефлектор за магнетна шина 7w (2700k-6500k)

2,790ден
Додади во кошничка

SMART Димабилна Магнетна Светилка со точки 12w (2700k-6500k)

3,490ден
Додади во кошничка

SMART Димабилна Магнетна Светилка со точки 6w (2700k-6500k)

2,690ден
Додади во кошничка

SMART Димабилна Линиска Магнетна Светилка 36w (2700k-6500k)

6,190ден
Додади во кошничка

SMART Димабилна Линиска Магнетна Светилка 18w (2700k-6500k)

3,190ден
Додади во кошничка

SMART Димабилна Линиска Магнетна Светилка 12w (2700k-6500k)

2,490ден
Додади во кошничка

Chasey 60 • Бела Ѕидна Светилка 12w – 3000k

3,790ден
Додади во кошничка

Illayda – ЛЕД Висечки лустер 18w – 3000k

8,990ден
Додади во кошничка

Lucia – Златен Висечки Лустер 1xE27

2,990ден
Додади во кошничка

Cindy – Бел Висечки лустер ф300 1*Е27

1,590ден
Додади во кошничка

Cindy – Бел Висечки лустер ф400 1*Е27

1,990ден
Додади во кошничка

Cindy – Бел Висечки лустер ф500 1*Е27

3,290ден
Додади во кошничка

Cindy – Црн Висечки лустер ф300 1*Е27

1,590ден
Додади во кошничка

Cindy – Црн Висечки лустер ф400 1*Е27

1,990ден
Додади во кошничка

Cindy – Црн Висечки лустер ф500 1*Е27

3,290ден
Додади во кошничка

Belinda – Бел линиски лустер 4xЕ27

3,900ден
Додади во кошничка

Belinda – Бел кружен лустер 3xЕ27

2,900ден
Додади во кошничка

Belinda – Црн линиски лустер 4xЕ27

3,900ден
Додади во кошничка

Belinda – Црн кружен лустер 3xЕ27

2,900ден
Додади во кошничка

Barkley – Бел вечки лустер ф600 – 36w 3000К

13,900ден
Додади во кошничка

Barkley – Црн вечки лустер ф600 – 36w 3000К

13,900ден
Додади во кошничка

Alma – Бел Плафонски Лустер 4xE27

9,990ден
Додади во кошничка

Alma – ЦРН Плафонски Лустер 4xE27

9,990ден
Додади во кошничка

Chloe – Црн ЛЕД Лустер 120cm 24w – 3000K

7,990ден
Додади во кошничка

Larissa – Црн ЛЕД Лустер 3000k – 90cm

6,690ден
Додади во кошничка

Larissa – Црн ЛЕД Лустер 3000k – 120cm

14,990ден
Додади во кошничка

Mayolla – ЛЕД Бела Ѕидна Светилка 3W 3000K

2,190ден
Додади во кошничка

Mayolla – ЛЕД Црна Ѕидна Светилка 3W 3000K

2,190ден
Додади во кошничка

Aguro – Бела ЛЕД ѕидна светилка 40cm 3000K

1,990ден
Додади во кошничка

Aguro – Бела ЛЕД ѕидна светилка 50cm 3000K

2,590ден
Додади во кошничка

Aguro – Црна ЛЕД ѕидна светилка 40cm 3000K

1,990ден
Додади во кошничка

Aguro – Црна ЛЕД ѕидна светилка 50cm 3000K

2,590ден
Додади во кошничка

Diana – Црна вис. Светилка прачка 15W 3000K

2,490ден
Додади во кошничка

Diana – Црна вис. Светилка елипса 15W 3000K

2,490ден
Додади во кошничка

Carmen – Ѕидна светилка 90cm – 9W 3000K

5,290ден
Додади во кошничка

Carmen – Ѕидна светилка 120cm – 15W 3000K

6,490ден
Додади во кошничка

Athena• Бела Подна Ламба 60W 3000K

79,990ден
Додади во кошничка

Roma • Златна Подна Ламба 25W 3000K

69,990ден
Додади во кошничка

Roma • Црна Подна Ламба 25W 3000K

69,990ден
Додади во кошничка

Jude • Црна Подна Ламба 150W 3000K

94,990ден
Додади во кошничка

Balerina • Црна Подна Ламба 1*E27

69,990ден
Додади во кошничка

Salt – столна ламба 1*Е27 7-10кг

2,232ден
Додади во кошничка

Chasey 60 • Златна Ѕидна Светилка 12w – 3000k

3,790ден
Додади во кошничка

Amadea • Црна Подна Ламба 6*Е27

82,990ден
Додади во кошничка

Silvia • Црна Столна Ламба 1*E27

6,990ден
Додади во кошничка

Silvia • Црна Подна Ламба 1*E27

17,990ден
Додади во кошничка

Amara • Црн Висечки Лустер ф20,1*E27

2,390ден
Додади во кошничка

Amara • Црн Висечки Лустер ф15,1*E27

1,990ден
Додади во кошничка

Amara • Црн Висечки Лустер 6*G9

9,990ден
Додади во кошничка

Amara • Црна Ѕидна Светилка 1*E27

1,990ден
Додади во кошничка

Salt – столна ламба 1*Е27 3-5кг

1,192ден
Додади во кошничка
Моја кошничка
Пронајдиго бараниот производ веднаш