Showing all 51 results

Прикажи 100 200 300

LED лента 5m – 4200к – 11W | Lambario

1,000ден
Додади во кошничка

LED лента 5m – 3000к – 10W | Horoz

1,000ден
Додади во кошничка

LED лента 5m – 3000к – 11W | Lambario

1,000ден
Додади во кошничка

LED лента 5m – 6400к – 11W | Lambario

1,000ден
Додади во кошничка

LED лента 5m – 6500к – 10W | Horoz

1,000ден
Додади во кошничка

LED лента COB 10W 3000K (5m)

1,000ден
Додади во кошничка

LED лента COB 10W 4000K (5m)

1,000ден
Додади во кошничка

LED лента COB 10W RED (5m)

1,250ден
Додади во кошничка

RGB LED лента 5m | Commel

1,400ден
Додади во кошничка

RGB лед лента комплет 5 мет. 14W/m

900ден
Додади во кошничка

RGB лед лента комплет 5 мет. 4.8W/m

660ден
Додади во кошничка

Алуминиумски Аголен Канал 2м , Сив

500ден
Додади во кошничка

Алуминиумски вграден канал за лед лента /м NP03

490ден
Додади во кошничка

Алуминиумски вграден канал за лед лента /м NP08

1,350ден
Додади во кошничка

Алуминиумски вграден канал за лед лента /м NP10

1,490ден
Додади во кошничка

Алуминиумски канал за лед лента /м NP01

490ден
Додади во кошничка

Алуминиумски канал за лед лента /м NP05

1,290ден
Додади во кошничка

Алуминиумски канал за лед лента /м NP07

1,190ден
Додади во кошничка

Алуминиумски канал за лед лента /м NP09

1,485ден
Додади во кошничка

Алуминиумски канал за лед лента /м NP11

2,290ден
Додади во кошничка

Алуминиумски канал за лед лента /м NP12

2,790ден
Додади во кошничка

Алуминиумски Рамен Канал 2м , Сив

500ден
Додади во кошничка

Алуминиумски триаголен канал за лед лента 2m

540ден
Додади во кошничка

Дајлинско за лед лента 12V/24V

2,700ден
Додади во кошничка

Димер за лед лента 12v/24V

2,300ден
Додади во кошничка

Канал за лед лента надграден прав 17×0,7, црн

500ден
Додади во кошничка

Канал за лед лента прав, сив 17×0.7

500ден
Додади во кошничка

ЛЕД Контролор за скали

3,500ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 1.3м – 4000k со Сензор и батерии

590ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 10W 3000K 220V 5м – самолеплива

1,000ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 10W 4000K 220V 5м – самолеплива

1,000ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 12W 4000K 24V 120led/m

200ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 13W 4000K 24V 168led/m

250ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 5м – 3000к – 14.4W

700ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 5м – 3000к – 4.8W

450ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 5м – 4000k – 14.4W

700ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 5м – 4000k – 14.4W

800ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 5м – 4000k – 18w/m

2,000ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 5м – 4200k – 4.8W

450ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 5м – 6500k – 14.4W

700ден
Додади во кошничка

Перфориран вграден канал 15*13mm 3m

800ден
Додади во кошничка

Перфориран вграден канал 20*14mm 3m

900ден
Додади во кошничка

Перфориран вграден канал 23*13mm 3m

1,000ден
Додади во кошничка

Рамен канал за лед лента 3м

560ден
Додади во кошничка

Трафо за ЛЕД 100W 12V IP20

800ден
Додади во кошничка

Трафо за ЛЕД 150W 24V IP20 црно

1,250ден
Додади во кошничка

Трафо за ЛЕД 200W 12V IP20

1,200ден
Додади во кошничка

Трафо за ЛЕД 350W 24V IP20 црно

2,200ден
Додади во кошничка

Трафо за ЛЕД 60W 12V IP20

600ден
Додади во кошничка