Showing all 62 results

Прикажи 100 200 300

ARIANA – висечки Лустер 6*G9

6,900ден
Додади во кошничка

ARIANA – Ѕидна ламба 1xG9

2,090ден
Додади во кошничка

ARIANA – линиски лустер 4*G9

6,600ден
Додади во кошничка

ARIANA – столна ламба 1xG9

2,990ден
Додади во кошничка

BETA – златен рефлектор за шина • 1*GU10

841ден
Додади во кошничка

Blade – Црн Висечки Лустер 45W 3Color

7,990ден
Додади во кошничка

Cross црн плафонски лустер 6xE27

6,290ден
Додади во кошничка

ERA – висечки Лустер 1xGU10 црн

1,990ден
Додади во кошничка

EVE – висeчка Светилка 1xE27

2,290ден
Додади во кошничка

EVIA – висечка Светилка 1xE27

1,990ден
Додади во кошничка

GAMA L БЕЛ надграден спот цилиндар 1*GU10

700ден
Додади во кошничка

GAMA L ЦРН надграден спот цилиндар 1*GU10

700ден
Додади во кошничка

GAMA S – златен надграден спот цилиндар 1*GU10

900ден
Додади во кошничка

GAMA S – златен спот 10cm 1xGU10

400ден
Додади во кошничка

GAMA SQ – бела спот коцка 1xGU10

800ден
Додади во кошничка

GAMA SQ – црна спот коцка 1xGU10

800ден
Додади во кошничка

KAKTUS – вградно тело 1xGU10 IP54

400ден
Додади во кошничка

Laser златна висечка светилка 1xG9

2,790ден
Додади во кошничка

Laser црна висечка светилка 1xG9

2,790ден
Додади во кошничка

Laser црна висечка светилка 5xG9

9,990ден
Додади во кошничка

LINA – f600 златен круг 35W 3 color

9,000ден
Додади во кошничка

LINA – f800 златен круг 45W 3 color

12,000ден
Додади во кошничка

LINA – златна линиска светилка 30W 3 color

5,990ден
Додади во кошничка

LINA – црна линиска светилка 30W 3 color

4,990ден
Додади во кошничка

Mamba – Бело гарден тело 2xGU10

1,000ден
Додади во кошничка

Mamba – Црна sq гарден тело 2xGU10

1,000ден
Додади во кошничка

Mamba – Црно гарден тело 2xGU10

1,000ден
Додади во кошничка

Mamba- Бело гарден тело 1xGU10

750ден
Додади во кошничка

Mamba- Црно sq гарден тело 1xGU10

750ден
Додади во кошничка

Mamba- Црно гарден тело 1xGU10

750ден
Додади во кошничка

OLIVERA – висечки Лустер 6xЕ27

4,390ден
Додади во кошничка

OLIVERA – линиски лустер 4xЕ27

4,990ден
Додади во кошничка

PALERMO – бела ѕидна светилка ф220 12W 3color

2,690ден
Додади во кошничка

PALERMO – црна ѕидна светилка ф220 12W 3color

2,690ден
Додади во кошничка

Scarlet – ѕидна светилка 1xG9

1,990ден
Додади во кошничка

Scarlet – кружен лустер 11xG9

13,990ден
Додади во кошничка

Scarlet – линиски лустер 6xG9

7,990ден
Додади во кошничка

TEMSA – црно/златна подна ламба 1xE27

5,090ден
Додади во кошничка

Tetra – црно вградно тело 1xGU10

230ден
Додади во кошничка

Tetra R црно вградно тело ротирачко 1xGU10

270ден
Додади во кошничка

VENETO – ѕидна светилка 10W

2,500ден
Додади во кошничка

Xarajo – висечка Светилка 1xE27 ф270

1,790ден
Додади во кошничка

Xarajo – линиска светилка 3xE27

3,990ден
Додади во кошничка

Канал за лед лента надграден прав 17×0,7, црн

500ден
Додади во кошничка

Канал за лед лента прав, сив 17×0.7

500ден
Додади во кошничка

ЛЕД декоративна сијалица 7W 3000K, E27

200ден
Додади во кошничка

ЛЕД димабилна сијалица 8W 3000K, E27

250ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 12W 4000K 24V 120led/m

200ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 13W 4000K 24V 168led/m

250ден
Додади во кошничка

ЛЕД панел ОГ 120×30 6500K

2,200ден
Додади во кошничка

ЛЕД сијалица G9 димабилна 3W 2700K

140ден
Додади во кошничка

ЛЕД филамент димабилна Е14 4W 2700K

160ден
Додади во кошничка

ЛЕД филамент сијалица 4w 3000K G45 E27

150ден
Додади во кошничка

ЛЕД цевка 18W 6500K Двострана

210ден
Додади во кошничка

Панично светло 20cm 2W 6500K

550ден
Додади во кошничка

Трафо за ЛЕД 100W 12V IP20

800ден
Додади во кошничка

Трафо за ЛЕД 150W 24V IP20 црно

1,250ден
Додади во кошничка

Трафо за ЛЕД 200W 12V IP20

1,200ден
Додади во кошничка

Трафо за ЛЕД 350W 24V IP20 црно

2,200ден
Додади во кошничка

Трафо за ЛЕД 60W 12V IP20

600ден
Додади во кошничка