Showing all 38 results

Прикажи 100 200 300

BOLT – Розева столна ламба на батерии 1,4W

413ден
Додади во кошничка

Bulla – бела ЛЕД столна ламба 5w дим.

2,490ден
Додади во кошничка

Bulla – Црна ЛЕД столна ламба 5w дим.

2,490ден
Додади во кошничка

Collins • ЛЕД Лустер f600 45w – 4000k

6,990ден
Додади во кошничка

Collins SQ • ЛЕД Лустер 45w – 4000k

6,990ден
Додади во кошничка

Eclipse – црн лустер 13W 4000K

16,490ден
Додади во кошничка

Gabriela – црн лустер 33W 3000K

9,990ден
Додади во кошничка

Girona – бела плаф. 26W f450 RGB

7,990ден
Додади во кошничка

Girona – црна плаф. 26W f450 RGB

7,990ден
Додади во кошничка

Kuna- Ѕидна ламба со 1xGU10

1,490ден
Додади во кошничка

LDF01 – Надворешна ЛЕД Соларна Светилка 25cm

2,690ден
Додади во кошничка

LDF01 – Надворешна ЛЕД Соларна Светилка 30cm

3,290ден
Додади во кошничка

Вградно кружно спот тело, црно, 1*GU10

150ден
Додади во кошничка

Вградно спот тело, бело , 1*GU10 – Алуминиум

450ден
Додади во кошничка

Вградно спот тело, бело , 2*GU10 – Алуминиум

700ден
Додади во кошничка

Вградно спот тело, никел, 1*GU10 – Алуминиум

450ден
Додади во кошничка

Вградно спот тело, црно, 2*GU10 – Алуминиум

700ден
Додади во кошничка

Висечка спот светилка, бела, 10cm, 1*GU10

455ден
Додади во кошничка

Висечка спот светилка, бела, 20cm, 1*GU10

735ден
Додади во кошничка

Висечка спот светилка, црна, 10cm, 1*GU10

455ден
Додади во кошничка

Висечка спот светилка, црна, 20cm, 1*GU10

735ден
Додади во кошничка

ЛЕД декоративна сијалица 8W 3000K, E27

200ден
Додади во кошничка

ЛЕД димабилна Сијалица GU10, 6 W – 3000 K

210ден
Додади во кошничка

ЛЕД димабилна сијалица GU10, 6W – 4000 K

210ден
Додади во кошничка

ЛЕД лента 5м – 4000k – 18w/m

2,000ден
Додади во кошничка

ЛЕД Панел вграден 1295х295, 40W, 6400К – Lambario

2,000ден
Додади во кошничка

ЛЕД Панел круг вграден 20W, 4000K f220

550ден
Додади во кошничка

ЛЕД Панел круг вграден 20W, 6400K f220

550ден
Додади во кошничка

ЛЕД Панел круг надграден, 24W, 4200K – Lambario

680ден
Додади во кошничка

ЛЕД сијалица 20w, E27, 6400к – Lambario

210ден
Додади во кошничка

ЛЕД Улична светилка 100W, 6400k

3,300ден
Додади во кошничка

ЛЕД Улична светилка 50W, 6400k

2,200ден
Додади во кошничка

Плафонска спот светилка, бела, 10cm 1xGU10

500ден
Додади во кошничка

Плафонска спот светилка, бела, 1хGU10

700ден
Додади во кошничка

Плафонска спот светилка, цилиндар, розев, 10cm, 1*GU10

450ден
Додади во кошничка

Плафонска спот светилка, цилиндар, црн, 10cm, 1*GU10

500ден
Додади во кошничка

Плафонска спот светилка, црна, 1хGU10

700ден
Додади во кошничка

Соларна ЛЕД подна ламба 120cm RGB

3,290ден
Додади во кошничка